Nieuw in beheer bij vb&t

vb&t VvE Diensten heeft de opdracht gekregen om het complex op Strijp-S West te gaan beheren. In een stijlvol ontworpen architectuurmix verrijzen binnenkort vier unieke gebouwen aan de Torenallee en de Ingenieur Kalffstraat in Eindhoven. Ieder met een geheel eigen stijl, passend binnen het rijke historische industriële erfgoed van Strijp-S. Reden ook dat de gebouwen luisteren naar de namen uit de Philips dynastie.

Strijp-S Frits
Frits is misschien wel de meest bekende telg uit de familie. Hoewel bescheiden, is zijn naam gekoppeld aan het gebouw dat straks met kop en schouders boven Strijp-S uittorent. Frits (Frederik Jacques) Philips volgde in 1961 Anton Philips op als directeur en is de laatste directeur van het Philips concern met een Philips-achternaam.

Een prominente, hoge toren aan de Torenallee, waarvoor Jeroen Schippers zich als architect liet inspireren door bestaande gebouwen op Strijp-S, maar ook uitkwam bij de iconische Torre Velasca in Milaan. Opgebouwd uit negentien lagen, krijgt Frits een hoogte van ruim zestig meter. Het gebouw telt 87 appartementen, die variëren van een kleine 60 tot een extreem dubbellaags penthouse van ruim 230 M2.

Het toekomstige VvE beheer van Frits zal door vb&t verzorgt worden.

Meer informatie over het project S-West vind je op: https://www.s-west.nl/aanbod/frits/